Η εταιρεία μας

ΕΝΑΚ: Ποιοι είμαστε

  • Τα μέλη μας λειτουργούν και ασχολούνται με την παραγωγή γάλακτος από τα μέσα της δεκαετίας του 70 και κουβαλούν μια σημαντική εμπειρία και ιστορία. Η ομάδα μας δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2015, οι οποίοι ιδρύσαμε ιδιωτική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, και αποτελείτε από 16 μέλη τα οποία αντιπροσωπεύουν περίπου το 12% της παραγωγής γάλακτος στην Κύπρο.
  • Τα μέλη μας λειτουργούν φάρμες στις περιοχές Μαρκί, Αραδίππου, Αθηένου και Δάλι.
  • Στην ομάδα μας υπάρχει διοικητικό συμβούλιο που απαρτίζετε από 7 άτομα, οι οποίοι εκλέγονται ανά διετία. Στο παρόν διοικητικό συμβούλιο προεδρεύει ο κος. Γιάννης Κκαϊλάς από την Αθηένου. Το διοικητικό συμβούλιο συνεδριάζει σε τακτά χρονικά διαστήματα και χαράζει πορεία για την εξέλιξη της ομάδας.

Στόχος και Όραμα μας

O στόχος μας είναι να προσφέρουμε υψηλή ποιότητα στο γάλα, που ενισχύει σε βιταμίνες και ανόργανα συστατικά όπως ασβέστιο, φώσφορο και βιταμίνη Β2 αλλά και ενέργεια στην καθημερινή ζωή του ανθρώπου, στους συνεργάτες μας. Όραμα μας είναι η συνεχής βελτίωση και διατήρηση της ψηλής ποιότητας του γάλακτος καθώς και η σωστή ευημερία των ζώων μας.

0
Φάρμες
0
+
Αγελάδες